Welkom bij Den4akker

 

In het uitgestrekte landelijke gebied van Vierakker, wordt u verwelkomd in de boerderijwinkel van familie Eskes. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide selectie van ambachtelijke streekproducten.

De gebinten komen van een voormalige boerderij uit Vorden en sinds 2001 omgevormd naar boerderijwinkel in Vierakker. Door de cultuurhistorischebouw van strobalen en leem wordt een unieke sfeer gecreeërd in een prachtige omgeving.

 

Het brede assortiment in de winkel komen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben. Van pure producten zoals; honing, jam, scharreleieren fruit en groenten tot natuurlijke duurzame zuivelproducten, boerenijs of (h)eerlijk vlees.
Daarnaast vindt een zeer uitgebreid assortiment aan bakproducten, boerenijs en wijnen.
In de seizoenen hebben wij ook asperges, aarbeien en frambozen van eigen teelt.

 

De winkel is uitermate geschikt om met de fiets of auto te bereiken. Naast de winkel is er een gezellige plek gemaakt voor jong en oud om even bij te komen en te genieten van de rust en stilte die er heerst.
In het idylische landschap waar de paarden rustig grazen en de vogels hun mooiste lied ten gehore brengen, PUUR genieten!

2L0A9512

Dit is onze winkel, gelegen aan Kapelweg 14 in Vierakker. Komt u ons snel een bezoekje brengen? Al onze verse producten liggen op u te wachten!

Contact met ons opnemen?

 

Wij beantwoorden graag vragen als u die heeft! Stuur ons een bericht via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 


Back To Top