Streekproducten

Heerlijke streekproducten zoveel mogelijk uit onze buurt.

Jam van ons eigen fruit dat we in de zomer verbouwen. Aardbeien, frambozen, kers, aardbei/rabarber en zo nog een paar heerlijke jammen met suiker maar ook een paar jammen zonder suiker. Ook hebben we van dit fruit een heerlijke dessertsaus laten maken heerlijk over ijs en yoghurt maar ook de jam kan je zo gebruiken.

Een achterhoeks genot is een heerlijke advocaat ambachtelijk bereid zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. In de smaken naturel, boerenjongens en amarena kers.

De bieren die wij hebben komen o.a. uit een klein dorpje naast het stadje Bronckhorst. Bijna 10 verschillende soorten bier hebben wij te koop van hun. Heerlijk voor een koude avond maar ook lekker fris voor een warme zomerdag.

Een heerlijke stuk chocolade of toch een lekker klein snoepje. De chocolade die we o.a. hebben komt bij ons uit de buurt en is handgemaakt.

De snoepjes zitten in een leuke verpakking met een opdruk zoals boeren klompjes, geiten keutels, ooievaar pootjes etc. leuk voor als u hier op vakantie bent en mee te nemen voor de mensen die thuis zitten of juist voor de mensen die bij u op bezoek komen hen een cadeautje te geven uit de buurt, voor je zus, vriendin etc, die pas een baby heeft gekregen. Ze zijn dus leuk en lekker om cadeau te geven maar ook als een cadeau voor u zelf.

Ook hebben we mosterd, Deventerkoek en andere soorten koekjes uit de buurt. Zo kunnen we nog wel even verder gaan met benoemen wat voor leuke heerlijke dingen we uit de buurt verkopen maar het is natuurlijk nog leuker als u bij ons in de winkel komt en het zelf ontdekt.


Back To Top