Welkom bij Den4akker Vorden!

 

Den4akker Vorden is de kaas/delicatesse winkel van Vorden en omstreken met duurzame en ambachtelijke producten uit de streek. In de bosrijke omgeving van Vorden liggen de 8-kastelen in het landschap verscholen, in een omgeving waar men gewend is hard te werken en op tijd te genieten.

Na afronding van haar studie is de jongste onderneemster van Vorden, Maaike Eskes, begonnen met het verwezenlijken van haar droom. Haar eigen delicatesse winkel in Vorden. Maaike is opgegroeid in de boerderij/winkel Den4Akker van haar ouders, Mirjam en Herman Eskes. Ze heeft van jongs af aan al  passie voor de streek en al het moois wat de streek te bieden heeft.

Met het assortiment in de winkel richt Maaike zich vooral op de verkoop van delicatessen zoals kaas, noten, zuivelproducten en ambachtelijk vlees. Op zoek naar een leuk geschenk? Wij hebben geschenkpakketten voor elke gelegenheid, indien gewenst met u samengesteld. Den4akker Vorden biedt een breed assortiment voor jong en oud. Hierdoor is ook elk geschenkpakket weer anders.

 

In het seizoen zijn ook de aardbeien, frambozen en asperges van de ouderlijke boerderij uit Vierakker bij Den4akker in Vorden te koop!

2L0A9532

Dit is onze winkel in Vorden, gelegen aan de Dorpsstraat 32A. Maaike staat al klaar met de lekkerste delicatessen uit de streek en de leukste cadeaupakketten voor elke gelegenheid!

Contact opnemen?

Wij zijn er voor al uw vragen, mocht u dingen willen weten kunt u ons een berichtje sturen met het formulier hier onder en dan beantwoorden wij uw vraag zo snel mogelijk!

 


Back To Top